На що звертати увагу при виборі бігової доріжки

На що звертати увагу при виборі бігової доріжки

Щоб заощадити ваш час, ми підготували короткий посібник з рекомендаціями, на які параметри варто звертати увагу при придбанні бігової доріжки. Ми сподіваємось, що ці рекомендації зроблять ваш вибір простішим.

Розміри та конструкція бігової доріжки

Перед купівлею бігової доріжки передусім треба звернути увагу на її розміри та конструкцію. Це особливо важливо, якщо у вас обмежене місце вдома. У нашому інтернет-магазині ви також знайдете моделі з невеликими розмірами та функцією складання.

У нашому асортименті ви знайдете бігові доріжки з розмірами:

Вага користувача

Ми знаємо, що питання щодо ваги може бути грубим, але це дуже важливий аспект. Під час купівлі конкретної моделі зверніть увагу на те, чи ваша вага не перевищує максимальну вагу користувача, зазначену виробником. Чим більше значення максимальної ваги користувача, тим надійніший пристрій. Якщо навантаження надто велике, це призведе до несправностей двигуна, швидкого зносу бігового полотна та амортизаторів.

У нашому магазині ви знайдете моделі бігових доріжок із такою максимальною вагою -до 150 кг.

Максимальна швидкість бігової доріжки

Цей параметр визначає потужність двигуна. Бігова доріжка з потужністю до 2 к.с. може досягати швидкості до 16 км/год. У випадку, де двигун має потужність понад 2 к.с., максимальна швидкість складає від 20 км/год до 22 км/год.

Потужність двигуна наших бігових доріжок:

Амортизація

Біг на доріжці має перевагу перед бігом надворі, тому що завдяки амортизації на суглоби створюється набагато менше навантаження. Перш ніж обрати якийсь варіант, варто розглянути, які саме амортизаційні рішення були використані в окремих бігових доріжках. Рівень амортизації визначається в еластомерах за шкалою від 4 до 10.

Гарантія та обслуговування

Тривалість гарантії та доступність послуги також надзвичайно важливі. Купуючи бігову доріжку виробників Hop-Sport та Elitum, ви отримуєте фірмову гарантію на 24 місяці.

Додаткові програми та функції:

Інші гаджети

Бігова доріжка може також бути оснащена утримувачем пляшки, аудіовходом, який дозволяє слухати музику під час заняття, вбудованими колонками, підставкою для планшета, а також мати сумісність із додатками (наприклад, FitShow дозволяє відстежувати хід тренувань і зберігає дані про ефекти вправ).