Тренування Total body: залучаємо все тіло

Тренування Total body: залучаємо все тіло

Total body - один з найбільш ефективних методів фітнес-тренування для швидкого спалення зайвих калорій. Метод поєднує силові навантаження і аеробні вправи. Це один з видів інтервального тренування, під час якого чергуються вправи з різною інтенсивністю та тривалістю. Таке чергування вважається оптимальним для підтримки м'язового тонусу. В Total body-фітнесі є певні техніки дихання, які сприяють збільшенню рівня кисню в крові та покращують роботу серцево-судинної системи.

Процес тренування

Першу частину заняття складає інтенсивне аеробне навантаження (кардіо: стрибки, біг на місці тощо). Після цього - силові й аеробні вправи чергуються одні з одними. Так минає кілька циклів (приблизно 5-6). Такі тренування відбуваються у досить швидкому темпі з поєднанням двох типів вправ.

Крім аеробних і силових навантажень, до Total body належить стретчинг (розтяжка). Він дозволяє розслабити м'язи та зняти зайву напругу.

Варто також зазначити, що Total body не рекомендовано використовувати на постійній основі, оскільки організм може надто швидко виснажитись. Оптимальний термін занять Total body-фітнесом - до 3 разів на тиждень. Найкраще їх чергувати зі звичайними стандартними тренуваннями у спортзалі.

Яка користь від занять Тotal body-фітнесом?

Перші зміни видно через тиждень регулярних занять (тричі на тиждень). З'являється відчуття легкості, граціозності та впевненості.

Не варто займатися тренуванням з високою інтенсивністю людям, які мають такі захворювання:

Особливості та нюанси

Окрім вправ у Total body можна використовувати різне додаткове спортивне обладнання ( штанги, гантелі, степ-платформи, еспандери ). Все це ви можете знайти у нас в магазині на сайті та підібрати оптимальний для вас варіант.

Найкраще займатись Total body-фітнесом під контролем досвідченого фахівця. Звичайно, можна знайти велику кількість онлайн-тренувань. Однак, якщо ви вже всерйоз вирішили зайнятися спортом, для початку ми рекомендуємо пройти декілька навчальних занять під керівництвом тренера. У нас ви зможете отримати індивідуальну консультацію фітнес-тренера з приводу всіх особливостей тренувань і підібрати найбільш відповідне до ваших потреб!

Бажаємо успіху в досягненні ваших цілей! Будьте впевнені - ви зможете перевершити навіть самі себе!