Весело та просто: з чого розпочати тренування на степ-платформі

Весело та просто: з чого розпочати тренування на степ-платформі

Воу-воу, фанати спорту, готові до нової порції корисностей? Тоді піднімаємося з дивана, надягаємо зручну форму та гайда разом із нами створювати фігуру своєї мрії. Якщо ви маєте велике бажання якомога швидше спалити зайві калорії, то поспішаємо запропонувати найкорисніше знайомство. Отже, зустрічайте вашого ідеального союзника в боротьбі за здорову фігуру - багатофункціональну степ-платформу. Однак пам'ятайте, що цей тренажер забезпечує солідне кардіонавантаження, для якого безпека та коректна техніка понад усе. Тому жодних хаотичних кроків, стрибків та інших рухів. Це обов'язково буде, але трохи пізніше. А наразі запам'ятовуємо основні принципи тренувань на платформі.

Що ж, у головних принципах ми розібралися, тепер беремося за базові вправи. Нагадуємо основне правило правильної техніки - завжди вставати на степ всією стопою. Ловіть список і починайте займатися.

Зазначимо, що під час регулярних тренувань ви не тільки отримаєте підтягнуте тіло, але й чудовий настрій з приголомшливим зарядом бадьорості. Тому живимося енергією від свого ж чарівного пенделя й активно включаємося в роботу!