Все про хулахуп

Все про хулахуп

Хулахуп, що досить тривалий час асоціювався тільки з розвагами для дітей, тепер стає все більш популярним інструментом для скульптурування фігури. Це ідеальне рішення для жінок, які хочуть схуднути, зміцнити черевні м'язи та зробити талію стрункою. Ці тренування допоможуть спалити до 200 калорій за 20 хвилин!

Переваги хулахупа:

Який обруч вибрати?

Легкі пластикові хулахупи, відомі з дитинства, не принесуть бажаних результатів. Для тренувань підійде обруч із виступами (масажними роликами). Цей тип хулахупів важчий і має більший діаметр - у магазині Hop-Sport доступні обручі в розмірах 95-110 см і вагою 0,9-1,7 кг. Матеріал, з якого виготовлено хулахуп, не менш важливий. Наприклад, обручі з поліетилену міцніші та гнучкіші.

Як тренуватися?

Злегка зігнувши ноги в колінах, виставіть одну ногу трохи вперед і помістіть хулахуп на рівні талії. Повільно відпустіть обруч та розкручуйте його. Переносьте масу тіла почергово з однієї ноги на іншу, рухаючи стегнами вперед і назад, щоби підтримувати рух хулахупа. Зосередьтеся на одному - балансі та рівновазі вашого тіла. Не виконуйте хаотичні рухи, переконайтеся, що ваше дихання спокійне.

Побічні ефекти?

Синці - це природний ефект, який виникає через те, що шкіра не звикла до тертя. Якщо у вас вони з'являться після перших занять, немає чого боятися. Синці означають, що заняття з хулахупом діють, а набряки зникнуть за кілька днів, коли тіло звикне до тренувань.

Вивільніть свої ендорфіни, подивіться, яких результатів ви можете досягти завдяки хулахупу!