Як ефективно накачати сідниці в домашніх умовах

Як ефективно накачати сідниці в домашніх умовах

Як ефективно накачати пружну попу в домашніх умовах

Поняття досконалих сідниць змінювалося в різні історичні періоди. Причому змінювалося кардинально. Порівняйте пишні форми давньогрецьких скульптур або силуети з турнюрами кінця 19 століття, з плоскими хлоп'ячими фігурами моделей 60-90 рр минулого століття.

В одні часи, жінки худнуть і стягують свої пишні форми, в інші - підкладають подушечки, і навіть лягають під ніж, щоб збільшити плоску попу і відповідати модним тенденціям.

Що найцікавіше, мода ніяк не впливає на смаки чоловіків щодо цієї жіночої частини. Пружна, підтягнута попа у вигляді перевернутого сердечка - подобається в усі часи.

Як шкода, що не всі з нас мають ідеальні форми. Але заради такої краси варто і попрацювати!

Гарна новина полягає в тому, що попа - це м'язи, а значить їх можна накачати. Зробити велику попу Кім Кардашьян без додаткових маніпуляцій з боку хірурга, можливо і не вийде, але накачати пружну попку в домашніх умовах цілком реально.

Ми зібрали для вас найефективніші вправи, оптимальні для того, щоб підкачати новачкові м'язи сідниць без тренера.

1. Присідання.

Присідання відмінно розвивають сідничні м'язи, а також м'язи спини, ніг і преса. Присідайте так, як ніби ви сідаєте на стілець, ноги згинаєте під кутом 90°, п'яти від підлоги не відриваєте. Виконуйте вправи повільно, відчуйте напругу в сідницях і стегнах. Якщо ви володієте достатнім рівнем фізичної підготовки, для посилення ефекту можна скористатися навантаженням - гантелями або штангою.

2. Випади

Одна з найбільш популярних і ефективних вправ, випробуваних дівчатами усього світу. Як правильно качати попу в цій вправі: тіло нахиляєте вперед з прямою спиною, зберігайте рівновагу, не відхиляйтесь в сторони. Не сутультесь і не округляйте поперек. П'яти не відривайте від підлоги. Напружуйте прес, а не сідниці.

3. Махи

Їх можна робити стоячи, лежачи або з положення на вприсядки. Принцип простий - відводите ногу назад максимально далеко або високо, в залежності від початкового положення. Для додаткового навантаження можна використовувати резинки для фітнесу. А щоб урізноманітнити тренування, доповніть їх вправами на фітнес м'ячі.

Це базові вправи, які дозволять отримати навіть новачкові пружну попу в домашніх умовах.

Звичайно, спектр вправ набагато ширший і різноманітніший. Почавши з основ, можна додавати нові вправи, ускладнювати старі. Але навіть якщо ви будете регулярно виконувати тільки 3 цих базових тренування, ви зможете домогтися результату.

Відповідь на питання як зробити попу красивою в домашніх умовах - займатися! Робіть це регулярно, по кілька підходів, навантаження повинне прогресувати з часом, і, звичайно, не забувайте про гарний настрій!